Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Fugar prins în Germania. Gorghiu: „Justiția aplică pedepse drastice traficanților de droguri!”

Fugar prins în Germania. Gorghiu: „Justiția aplică pedepse drastice traficanților de droguri!”

Un alt infractor a fost prins și adus în România pentru a-și ispăși pedeapsa. Coksirin Mehmet, domiciliat în București, dar de origine turcă, a fost condamnat, deja de aproape patru ani, la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Ministra Justiției, Alina Gorghiu, transmite că fugarul a încercat să scape de pedeapsă, dar a fost găsit în Germania zilele trecute.

Citește și Penitenciarul Spital-Mioveni anunță scoaterea la concurs, din sursă EXTERNĂ, a două posturi vacante de agent operativ

Captură imensă de droguri

„Justiția aplică pedepse drastice traficanților de droguri!

12 ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc este condamnarea pe care a primit-o fugarul Coksirin Mehmet, cetățean turc, de la instanțele din România. Acesta și alți 3 membri ai unei rețele internaționale de traficanți de droguri. Aceștia au comis mai multe fapte penale prin care au ajutat la efectuarea unui transport de 58 kg de heroină din Turcia către Olanda.

Drogurile de mare risc au fost capturate de autorități, iar membrii grupării infracționale au fost condamnați de instanțele din România. Coksirin Mehmet a încercat să scape de executarea pedepsei, însă a fost prins și adus ieri din Germania.

Ne asigurăm că, pentru faptele penale pentru care instanțele din țara noastră au pronunțat o condamnare, pedepsele se execută în penitenciarele din România!”, a transmis Alina Gorghiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...