Web Analytics
scris joi, 11.01.2024

FRF a stabilit partidele amicale ale naționalei înainte de EURO 2024

Echipa națională a României va disputa patru meciuri amicale înainte de EURO 2024, conform calendarului oficial publicat de Federația Română de Fotbal.

FRF a stabilit partidele amicale ale naționalei înainte de EURO 2024

Citește și: Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Avem două luni restante la salarii, dar 100% se vor rezolva, pentru că altfel ar fi păcat”


În luna martie, „tricolorii” vor întâlni Irlanda de Nord și Columbia. Prima partidă va avea loc vineri, 22 martie, pe Arena Națională, iar dea de-a doua este programată la 26 martie, pe Civitas Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid.
Ultimele două meciuri amicale înainte de EURO 2024 vor avea loc în luna iunie, informează frf.ro. La data de 4 iunie, România va întâlni Bulgaria, iar patru zile mai târziu va înfrunta reprezentativa statului Liechtenstein. Ambele partide vor avea loc pe stadionul Steaua din București.
Baza de pregătire de la Würzburg, un oraş aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich şi 300 kilometri de Koln, va fi locul unde fotbaliștii români se vor pregăti pe durata Campionatului European. La EURO 2024, România va face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *