Web Analytics
scris miercuri, 20.09.2023

Fotografia unui piteștean, pe autobuzele turistice din Paris

De mai multe zile, pe numeroasele autobuze turistice ce circulă la Paris poate fi admirată o fotografie superbă a Castelului Peleș realizată de un piteștean. Fotografia este ca o invitație pentru toată lumea să viziteze România.

Fotografia unui piteștean, pe autobuzele turistice din Paris

Citește și: Transfăgărășan, 49 de ani de la inaugurare


Cu mesajul postat pe autobuze, „Lăsați-vă surprinși de România, la mai puțin de trei ore de zbor de Paris”, fotografia se plimbă pe mijloacele de transport în comun din capitala Franței. Această fotografie a fost realizată de Paul Antonescu, un apreciat fotograf român din Pitești care face fotografii profesioniste de 20 de ani.

Citește și: Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care produce suplimentul alimentar din cauza căruia a fost acuzată de dopaj


„Fotografia este făcută acum patru ani, în contextul în care fiind fotograf și de documentare și de stoc și de eveniment, mi-am dorit foarte mult să impresionez. Mi-am dorit să găsesc imagini care au o utilitate în lumea digitală. Imaginea a fost apreciată datorita faptului că aspectul și culorile nu au fost îmbunătățite sau supraeditate. Eu cred că România este norocoasă că se poate identifica cu o arhitectură ca a Peleșului. În 2024 Castelul Peleș împlinește 150 de ani de când Carol I a început construcția lui și consider că arhitectura lui concurează cu edificii reputate din Italia, Germania și Franța”, a spus Paul Antonescu, fotograf, la Antena 3 CNN.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *