Web Analytics
scris luni, 11.04.2022

(FOTO-VIDEO) Tinerii social-democrați argeșeni au participat la o acțiune de împădurire la Topoloveni!

Tinerii pesediști din Argeș s-au mobilizat pentru o acțiune de plantare și împădurire a unei zone din orașul Topoloveni. Acțiunea a fost 100% dedicată mediului înconjurător!

(FOTO-VIDEO) Tinerii social-democrați argeșeni au participat la o acțiune de împădurire la Topoloveni!

tsd1 tsd2tsd7

Indiferent de vreme, tinerii social democrați din județ s-au adunat duminică, la Topoloveni, pentru acțiunea împăduririi de primăvară. Cu acest prilej, tinerii din PSD Argeș au avut șansa să se revadă după o lungă perioadă de restricții sanitare, în contextul pandemiei de Covid, care nu le-a mai permis să organizeze astfel de activități cu un număr de participanți așa de mare.

Citește și: România a înregistrat o creștere economică de 5,9% în anul 2021

După cum puteți vedea în fotografiile și videoclipul prezentat, se poate observa cum echipa TSD Argeș este unită și mereu dispusă să se implice în orice activitate în favoarea Argeșului, indiferent de condițiile meteorologice. Totodată, tinerii social-democrați își doresc să devină vocea tuturor celor de vârsta lor din județ care vor să se facă auziți.

Puteți urmări VIDEO aici: https://www.facebook.com/arges.tsd/videos/712257883463751

/tsd4 tsd6tsd9

La această acțiune de plantare, au fost prezenți și președintele TSD România, Mihai Alexandru Ghigiu, alături de staff-ul său, coordonatorii TSD Argeș, deputatul argeșean Remus Mihalcea, consilierul județean Cătălin Mîndroc, consilierul parlamentar Andrei Grigore și parlamentarii de Argeș Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, senator Cristina Stocheci, deputații Aurel Bălășoiu și Nicolae Georgescu, Ion Mînzînă – președinte al PSD Argeș și al CJ Argeș, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, precum și câțiva primari PSD din județ printre care numărăm pe: primarul din Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă – amfitrionul evenimentului, Călinești – Mihai Georgescu, Corbeni – Nicolae Dinică, Rociu – Victor Bălășoiu și edilul comunei Budeasa – Mihai Nicolae Rachieru. (Antoniu Neguț)

Citește și: Minorul care a înjunghiat un tânăr din Pitești, a ajuns în arest

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pai si ce suprafata au impadurit, cati puieti au plantat, ceva cifre, sau s-au intalnit sa faca doar poze si reclama electorala ?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită