Web Analytics
scris joi, 09.07.2020

(foto) MARCEL PAVEL SE RECUPEREAZĂ LA CÂMPULUNG, DUPĂ PERIOADA ÎN CARE A FOST BOLNAV DE COVID

Cunoscutul interpret de muzică ușoară, Marcel Pavel, se recuperează la Câmpulung, după perioada în care a fost bolnav de COVID-19.

(foto) MARCEL PAVEL SE RECUPEREAZĂ LA CÂMPULUNG, DUPĂ PERIOADA ÎN CARE A FOST BOLNAV DE COVID

“Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet,locul meu de dor!” –  a scris artistul Marcel Pavel pe pagina sa de socializare.

Alături de familie, artistul s-a fotografiat la Complexul Ceramus din Câmpulung, acolo unde vedeta își petrece zilele de recuperare după perioada în care a fost internat în spital. Tot cu acest prilej, Yuvelania, fetița artistului experimentează viața la țară, jucându-se cu niște pui de găină, după cum a arătat Pavel într-un videoclip pe pagina sa de Facebook. 

“Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat,spunând : “Doamne,scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”  – a mai scris acesta.

 

Distribuie!

0 Comentarii