Web Analytics
scris marți, 13.09.2022

Fostul vice de la Câmpulung a votat pentru propria demisie

Fostul vice de la Câmpulung a votat pentru propria demisie

Încă o premieră s-a înregistrat în administrația locală câmpulungeană chiar la început de lună, atunci când consilierii locali au fost puși să voteze pentru demisia viceprimarului Nicolae Zaharia. Dacă legea prevede inclusiv prin Codul Muncii faptul că o demisie nu se aprobă de angajator sau un superior, la Câmpulung e altfel.

Citește și: Trei medalii pentru Voința Câmpulung la tenis de masă

S-a întocmit un proiect de hotărâre normal, prin care aleșii locali trebuia să ia act de demisia vicelui, astfel fiind în mod automat adoptată hotărârea, însă, după ce s-a comunicat constatarea încetării de drept a mandatului, președintelui de ședință i s-a cerut să supună la vot proiectul.

Iar lipsa de experiență a consilierilor locali a fost evidentă, aceștia aprobând actul, doar Dorin Mirea, de la POL, păstrându-și capul pe umeri pentru a nu fi de acord cu așa ceva. Ciudățenia a pornit dinainte de ședință, atunci când a apărut un referat de aprobare a proiectului de hotărâre, nu doar un raport constatator al vacantării postului de viceprimar. Și a fost atât de interesant că până și liberalii prezenți au fost de acord cu votul, inclusiv Nicolae Zaharia.

Cătălin Ioan Butoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită