Web Analytics
scris luni, 09.10.2023

Fostul șef al Agenției Naționale Anti-Doping, sfat pentru Simona Halep: „Singurul lucru care-i rămâne de făcut este să spună cine a trădat-o”

Fostul șef al Agenției Naționale Anti-Doping, Cristi Balaj (52 de ani), a sfătuit-o pe Simona Halep să spună cine a trădat-o în cazul suspendării pentru dopaj. Balaj este de părere că Halep are șanse mici ca apelul la TAS să-i anuleze pedeapsa.

Fostul șef al Agenției Naționale Anti-Doping, sfat pentru Simona Halep: „Singurul lucru care-i rămâne de făcut este să spună cine a trădat-o”

Citește și: Dănuţ Lupu s-a întors în țară și a fost luat de poliție direct de pe aeroport


Cristi Balaj nu e de acord cu ideea că străinii au ceva cu românii: „Consider că este total greșit dacă cineva își imaginează că cei din afară au ceva cu românii. Ei o privesc doar ca pe o sportivă. WADA nu acceptă pași greșiți ai sportivilor aflați pe final de carieră, pentru că aceștia au fost pregătiți de multe ori, de-a lungul anilor, din punct de vedere anti-dopin”, a spus Balaj, într-un interviu pentru sport.ro. Fostul șef ANAD o sfătuiește pe Simona Halep să spună cine a trădat-o: „Refuz să cred că se poate în ziua de azi ca probele să fie contaminate. Îmi doresc să-și demonstreze nevinovăția la TAS. Dacă va fi o decizie în defavoarea ei, consider că a fost păcălită, sau cum susține ea, trădată. Singurul lucru care-i rămâne de făcut este să spună cine a trădat-o.”

Citește și: Protest al poștașilor în faţa Ministerului Cercetării și Digitalizării


Simona Halep a primit de la ITIA o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj. Câștigătoarea a două turnee de Grand Slam a anunțat că va face apel la TAS pentru anularea pedepsei. Suspendarea Simonei ar urma să expire pe 6 octombrie 2026.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *