Web Analytics

Fostul principe Nicolae al României despre revenirea la monarhie: “Suntem pe drumul cel bun cred. Mai avem ceva de lucrat la acest capitol“

de | 28.11.2021 12:00 | Actualitate, Politica si Administratie

Fostul principe Nicolae al României consideră că țara ar putea reveni la monarhie, precizând că aceasta se află pe drumul cel bun, iar dacă poporul şi scena politică îşi doresc acest lucru, atunci se va întâmpla.El a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic difuzată de Prima TV, dacă consideră că este posibilă schimbarea formei de guvernământ şi întoarcerea României la monarhie. 

CITEȘTE ȘI: Avocatul Poporului s-a alăturat campaniei ,,Dăruiește un zâmbet, o carte”

“Cred că se poate, cred că Familia Regală a arătat ce poate să facă şi tot ce a făcut familia mea a făcut pe fonduri proprii şi cred că ăsta e un mare semn de încredere, cum a făcut, de ce a făcut şi ce rezultate, am văzut după. Şi totul a fost mult mai bine şi mult mai ieftin faţă de preşedinte, de exemplu”, a afirmat fostul Principe Nicolae în cadrul emisiunii.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan anunță că se va vaccina anti-Covid-19 săptămâna viitoare

Întrebat dacă românii sunt pregătiţi să se întoarcă la monarhie, a răspuns: “Suntem pe drumul cel bun cred. Mai avem ceva de lucrat la acest capitol. Dar suntem pe drumul cel bun şi dacă poporul şi dacă scena politică vrea acest lucru, se va întâmpla”.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii