Web Analytics

Avocatul Poporului s-a alăturat campaniei ,,Dăruiește un zâmbet, o carte”

de | 26.11.2021 16:34 | Actualitate, Politica si Administratie

Continuă campania ,,Dăruiește un zâmbet, o carte”, inițiată de Consiliul Județean Argeș pentru înființarea unei biblioteci în cadrul Spitalului de Pediatrie Pitești.

Dr. Mihaela Stănciulescu, consilier coordonator al Biroului teritorial Pitești al Avocatului Poporului, s-a alăturat campaniei și a donat câteva sute de cărți pentru Biblioteca Spitalului de Pediatrie Pitești.

„Azi, de Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor și al familiei creștine, am dăruit cu suflet cărți pentru un zâmbet la Spitalul de Pediatrie  Pitești. Felicitări pentru proiect și vă mulțumesc alături de toți colegii mei care s-au alăturat inițiativei, colegi de la instituția centrală și de la birourile teritoriale din țară. <<Dăruiește un zâmbet, o carte>> este un proiect care ne-a plăcut foarte mult și pentru că în această perioadă suntem cu toți dornici de mai bine, de mai frumos, căutăm o rază de speranță. Și, ca părinți care știu ce înseamnă nevoia, dragostea și iubirea, ne-am gândit să donăm cărți pentru Biblioteca Spitalului de Pediatrie Pitești cu dorința ca toți copii să plece sănătoși acasă” – a spus dr. Mihaela Stănciulescu, după cum regăsim într-un comunicat al CJ Argeș.

Citește și Doctorul Adrian Ciocănea, decorat de președinte pentru lupta împotriva pandemiei

„Proiectul Consiliului Județean Argeș este în plină desfășurare și atrage noi adepți. Astăzi, în zi de mare sărbătoare, de Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor, doamna Mihaela Stănciulescu, reprezentantul Avocatului Poporului din județul Argeș, alături de colegii domniei sale, a ales să doneze Spitalului de Pediatrie Pitești un număr însemnat de cărți. Sunt cărți dragi, valoroase, cu adresabilitate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Este un gest de mare omenie, care face bine sufletului și acelora care au donat, dar și acelora care vor beneficia de informațiile din aceste cărți. Pe această cale, îi invit și pe alți doritori să îi urmeze exemplul, pentru că prin puterea exemplului putem face lumea mai bună!” – a declarat Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliul Județean Argeș.

„Mulțumim din suflet pentru acest sprijin care reprezintă o bucurie pentru cei mici, acum în preajma sărbătorilor. La inițiativa Consiliului Județean Argeș am inaugurat această bibliotecă care beneficiază de donații din partea oamenilor cu suflet. De data aceasta cărțile au venit la timp pentru că biblioteca se cam golise. Sunt și copii internați pentru o perioadă de timp mai mare și pentru care astfel, citind o carte, timpul trece mai ușor” – dr. Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii