Web Analytics

Fostul observator şi arbitru Marian Mincă: „Candidatura lui Bogdan Sorescu la şefia AJF Argeş este o mizerie”

de | 24.06.2021 13:35 | Actualitate, Sport

Pe 16 iulie 2021 sunt programate alegeri pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Argeș. Actualul președinte, Cornel Sorescu, a împlinit vârsta de 70 de ani și a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat. În acest context, și-au anunțat candidaturile Cătălin Popa, arbitru de Liga I și director la Clubul Sportiv Municipal Pitești, și Bogdan Sorescu, arbitru de futsal și nimeni altul decât băiatul lui Cornel Sorescu.

Iată ce spune în privința acestor alegeri fostul observator și arbitru Marian Mincă: ”Pentru alegerile pentru funcția de președinte al AJF Argeș și-au anunțat candidaturile arbitrul de Liga I Cătălin Popa și arbitrul de fotbal în sală Bogdan Sorescu. Acesta din urmă nu a trecut prin județ în ultimii 20 de ani… Nu știu cât de corecte vor fi aceste alegeri, dar trăim din nou epoca comunistă. Adică Ceaușescu a vrut să-l pună pe băiatul lui președinte și, la fel, Cornel Sorescu vrea să-l pună pe fiul său în locul lui ca președinte de AJF. În cei 30 de ani de când ne conduce Sorescu, nu am avansat un metru. I-aș face cadou d-lui Sorescu o cărămidă, să o ținem minte toată viața, pentru că în 30 de ani nu a putut să construiască un sediu pentru AJF.

Ne-am întors în urmă cu 30 de ani… Avem echipe foarte puține… Ce se întâmplă cu candidatura lui Bogdan Sorescu este o mizerie. Nu știu cum poate să-l arunce pe fiul său la înaintare… Dacă delegații îl votează pe Bogdan Sorescu, înseamnă că ne merităm soarta. Epoca Sorescu aduce o premieră în arbitrajul județean, și anume aceea că niciun arbitru nu a fost prezent la concursul de promovare în Liga a III-a… Nu se poate să avem la AJF doi operatori pe calculator și niciun instructor sportiv! Nu putem să lăsăm moștenire în familie o funcție ca cea de președinte de AJF, așa cum face Cornel Sorescu!”.

Citește și Fostul observator Marian Mincă reacţioneză: „Vreau să se aplice regulamentul în cazul Ilinca aşa cum a fost aplicat şi cu mine”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii