Web Analytics

Fostul manager Octavian Sachelarie, onorat de Consiliul Județean Argeș pentru întreaga activitate

de | 7.12.2022 17:26 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

După 43 de ani de activitate la Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu”, dintre care 18 ani ca manager, Octavian Mihail Sachelarie a fost onorat  astăzi, 7 decembrie, de colegii de la Consiliul Județean Argeș. Fostul manager a primit felicitările președintelui Ion Mînzînă, vicepreședintelui Adrian, directorului Direcției Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu, ale altor șefi ai instituțiilor de profil.

Citește și: Cupluri de vârstnici din Pitești, premiate de municipalitate

Îmi face o deosebită plăcere să fiu aproape de omul cu care am colaborat mulți ani. Noi vrem să vă mulțumim cu sinceritate pentru tot ceea ce ați făcut pentru cultura argeșeană și, în special, pentru Biblioteca Județeană. Să aveți pensie lungă și îmi doresc să continuăm colaborarea și să realizați și alte proiecte alături de instituțiile noastre de cultură” – a declarat Ion Mînzînă, președinte al C.J. Argeș.

Ați spus într-un interviu că ați scris o declarație de dragoste adresată Bibliotecii Județene. Am putea spune că ați făcut mai mult decât atât: ați trăit și v-ați dedicat viața profesională Bibliotecii Județene. Realmente, vorbim de o viață de om în slujba cărților. Ați asigurat o continuitate importantă la conducerea acestei instituții, 18 ani, o situație pe care nu prea o mai întâlnim astăzi.  Vă asigurăm de tot respectul nostru și suntem convinși că veți continua să faceți parte din peisajul cultural argeșean” – a spus și vicele Adrian Bughiu.

O viață întreagă am dedicat-o sociologiei și bibliotecii. Fără dragostea de a face ceva nu poți performa. Avem niște instituții de cultură serioase care trebuie duse mai departe. Până la urmă cultura aduce foarte repede imagine, iar cultura de elită poate aduce și bani. Împreună am realizat multe lucruri frumoase și de calitate pentru cultura din județul nostru. Sunt onorat că am lucrat împreună și o să mai lucrăm dacă acest lucru se mai dorește” – a mulțumit dl Sachelarie.  

De notat și că președintele Ion Mînzînă, i-a înmânat “Placheta de Excelență” pentru întreaga activitate pusă în slujba Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, a culturii argeșene și naționale.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *