Web Analytics
scris duminică, 14.11.2021

Fostul deputat de Argeș, Dragoș Dumitriu, a murit după un infarct post-Covid

Fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu, membru al grupurilor PRM și PC în legislatura 2004-2008, a murit, decesul fiind anunțat de publicația Sputnik, acolo unde acesta a lucrat ca jurnalist. A fost ales deputat pe Colegiul Câmpulung Muscel și a candidat la Primăria Câmpulung.

Infectat cu Covid-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să fi reușit. Editorialistul de la Sputnik a fost răpus însă de un infarct post-Covid, la vârsta de 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, site-ul de știri și editorialistul au  publicat intens protestele anti-mască, anti-restricții și  anti-vaccinare.

Citește și Coronavirus. 4.006 cazuri noi Covid-19 înregistrate, în România

Iată ce au scris, aseară, jurnaliștii de la Sputnik, care au anunțat dispariția colegului lor:

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.

Dumnezeu să îl odihnească!

Condoleanțe familiei și celor apropiați!

Redacția Sputnik”

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Un porc mai putin

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită