Web Analytics

Fostul Cinematograf Papaiani s-a transformat în butic de țoale

de | 25.03.2023 08:56 | Actualitate, Home

În toamna anului trecut vă informam că Cinematograful Papaiani din Pitești, fostul cinematograf Modern de pe vremuri, s-a transformat, peste noapte, în Teatrul Victoriei. Totul s-a făcut „pe mutește”, cum se spune, dar măcar piteștenii sperau că noii investitori, proprietarii unor teatre private din București, vor îmbogăți, cumva, viața culturală a municipiului reședință de județ.

Poate ne-a scăpat nouă, dar nu știm ca aici sa se fi desfășurat vreun act cultural semnificativ în această perioadă.

Citeste și Orașul Câmpulung va avea primul Mall. Primărița Lasconi, în extaz

Între timp, însă, Teatrul Victoriei s-a transformat într-un butic de țoale. Imaginea, dureroasă pentru Pitești, a fost surprinsă și făcută publică de avocatul Liviu Stancu. Acesta și-a exprimat dezamăgirea pentru ceea ce s-a întâmplat, pe rețeaua de socializare.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa nu fie dezamagit.Care viata culturala in Pitesti?Este de ajuns ce avem:Teatrul Davila si Filarmonica.Cumva credem ca acestea sunt pline ochi cu public?!Credem ca nu mai au bilete la fiecare spectacol?!Sperante desarte.Pitesti nu a fost niciodata oras cultural cu atat mai putin astazi.Pitesti a fost TARG.Asa ca ,de ce ne miram.Credeam ca se deschide un cazinou acolo cu pacanele,ruleta si alte asemenea,pt. ca asta se cauta acum si chiar are fata de asa ceva.
    Pana la urma fiecare vrea sa castige un ban asa cum crede de cuviinta si nu putem opri acest lucru.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *