Web Analytics

Fostul antrenor de la ”Aripi” Piteşti, Bebe Vameşu: „Nu mă simt prea bine… Mă mişcam cu cadrul metalic, acum nu pot nici cu cadrul să mai umblu”

de | 25.03.2022 10:33 | Actualitate, Sport

Nicolae Vameșu, fostul profesor de la ”Aripi” Pitești, antrenor care a descoperit și format mulți fotbaliști, a trecut în ultima perioadă prin momente grele. Antrenorul a ajuns în urmă cu câteva săptămâni de Urgență la Spitalul Județean, după o stare de rău generalizată. A fost imediat internat la Terapie Intensivă, după ce a fost depistat cu Covid-19. Au fost câteva zile critice, însă a scăpat de ce era mai rău. Trebuie menționat faptul că Bebe Vameșu a trecut în ultimii ani prin mai multe probleme medicale. A fost operat la șold și coloană și se deplasa prin casă cu ajutorul cadrului metalic. Locuia singur și avea o femeie care îl ajuta în casă.

Acum a fost externat din spital și internat la un centru pentru îngrijirea bătrânilor din cartierul piteștean Găvana. Nea Bebe ne-a răspuns la telefon, însă a fost cât se poate de evident că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. ”Sunt la «Casa de vis», așa se numește această casa de odihnă pentru pensionari, pentru bătrâni, din Găvana. Nu mă simt prea bine… Am 74 de ani… Am trecut prin momente nu prea plăcute, am avut Covid, am fost internat la Spitalul Județean… M-a durut coloana, m-am mișcat foarte puțin, mi-a scăzut imunitatea… Asta e! Am fumat până în ultima zi… Lipsa de mișcare… Mă mișcam înainte cu cadrul metalic, acum nu pot nici cu cadrul să mai umblu”, ne-a declarat ”Profesorul”, așa cum este cunoscut în lumea fotbalistică argeșeană.

Citește și Bebe Vameşu, fost antrenor coordonator Aripi Piteşti: „Ştiu că Hidişan este bolnav. El a fost şi la Aripi, la Iordache, pentru care era ca şi copilul lui”

Citește și Profesorul Nicolae Vameşu: „Un cetăţean străin este în spatele retrocedării unei părţi a terenului «Aripi»”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *