Web Analytics
scris miercuri, 29.12.2021

Foștii primari ai Câmpulungului, medaliați de Lasconi. Țâroiu a fost singurul care a lipsit

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Câmpulung, din anul 2021, Elena Lasconi a marcat și evenimentul Câmpulung 500, unde mai multe personalități importante ale municipiului au fost medaliate de edil. Printre ele, și foștii primari ai Câmpulungului, din perioada 1992-2015. Pentru prima dată, primarii au stat pe scenă alături de Elena Lasconi, promițând că împreună vor face o echipa bună pentru Câmpulung.

Foștii primari ai Câmpulungului, medaliați de Lasconi. Țâroiu a fost singurul care a lipsit

Singurul care a lipsit de la eveniment, a fost fostul edil Liviu Țâroiu, pe motiv că nu se află în țară.

Citește și:CIUCĂ: “Compensare cu 90% a preţului medicamentelor pentru pensionarii cu venituri de până la 1.429 lei/lună”

„I-am invitat alături de mine, pe bune, pe toți foștii primari ai Câmpulungului ca să ofer acest premiu. Știu că e o premieră, cred, în România, dar ce vreau să vă spun, să vă trezesc, asta e normalitatea. EI SUNT PREMIUL SPECIAL. Toți vă reprezintă, fără dubiu, pe toți.

Singurul primar ales de voi care nu a răspuns invitației e Liviu Țâroiu. Au spus DA invitației: Călin Andrei, Gheorghe Oancea, Sorin Buta, George Bălan. Domnilor, vă mulțumesc! Doar ÎMPREUNĂ și doar respectându-i pe cei care ne reprezintă, pe care i-am ales putem merge înainte. Eu vreau mai mult de atât. Îmi doresc să lucrez cu acești primari, pe care îi respect, pentru binele Câmpulungului.

Citește și: „Europa în lume”: Uniunea Europeană definește domeniile prioritare de cooperare pe întreg mapamondul

Orgoliile sunt pentru proști. Credeți-mă! Ce vreți voi? Un trai mai bun, un oraș mai frumos? Ăsta e un lucru mare. Lucrurile mari se fac în echipă. Cum aș putea să ignor zeci de ani de administrație pe care îi au acești primari? Aș putea să o fac, dacă scopul meu e pur politic. Dar eu sunt primarul Câmpulungului. Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca orașul nostru să fie wow! Îmi doresc să fim uniți, să ne fie bine și să devenim cetățenii de aur ai României. Încă o dată, vă mulțumesc domnilor! Vă mulțumesc, vouă, dragi câmpulungeni, că înțelegeți normalitatea! „, este mesajul transmis de primarul Lasconi, pe pagina de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...