Foştii fotbalişti de la FC Argeş vor depune coroane la mormintele lui Dobrin şi Stroe înainte de Finala Legendelor

de | 2.09.2017 10:16 | Actualitate

fcarges1998Duminică 3 septembrie, de la ora 15, cu două ore şi jumătate înainte de Finala Legendelor, meci la care intrarea este gratuită, jucătorii echipei FC Argeş din 1998 se vor reuni în centrul Piteştiului, după care vor pleca către cimitir să depună câte o coroană de flori la mormintele lui Nicolae Dobrin, Constantin Stroe și ale celorlalți mari jucători care nu mai sunt printre noi. După acea vor reveni la stadion pentru a pregăti meciul de legendă. De ce Finala Legendelor?
Pentru că, după cum spune promotorul Adrian Troşcenco, „Meciul este un remember și al acelei partide deosebite din 1979 când Argeșul cu Nicolae Dobrin în teren, a cucerit în Ștefan cel Mare al doilea titlu de campioană. Consider că un meci între FC Argeș și Dinamo mereu este o finală. Este o finală a legendelor pentru că sunt jucători fabuloși ai ambelor echipe care vor fi duminică pe stadionul din Trivale. Voi enumera doar câțiva de la Dinamo: Liviu Ciobotariu, Ionuț Lupescu, Adrian Mihalcea, Gică Mihali. Din partea noastră, a Argeșului vor veni majoritatea componenților echipei din 1998, inclusiv Adrian Mutu”.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...