Web Analytics
scris vineri, 07.08.2020

Fost șef de la Antifraudă – direct în fruntea Biroului Vamal Pitești

Fosta șefă a Biroului Vamal Pitești a fost „detronată”din funcție după 16 ani de activitate

Fost șef de la Antifraudă  – direct în fruntea Biroului Vamal Pitești

După 16 ani de activitate la conducerea Biroului Vamal Pitești, fosta șefă, Georgeta Armanaschi, a fost schimbată din funcție, urmând ca pe 10 august să fie detașată în județul Dâmbovița. Inspectorul-şef Marco Secară, unul dintre cei mai experimentaţi şi profesionişti oameni ai Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Alexandria, a fost numit la conducerea Biroului Vamal Piteşti.

Reamintim că, în anul 2009, aceasta a fost înlocuită din funcție, pentru scurt timp însă, cu Alexandru Cătănea. Retrogradată ca director adjunct,  fosta șefă a atacat în instanță decizia, iar aceasta a avut câștig de cauză și a fost repusă în funcție, demiterea ei fiind considerată un abuz. 

Secară are o experienţă de peste 24 de ani în domeniul controlului fiscal şi are la activ numeroase acţiuni în domeniul combaterii evaziunii fiscale. Înainte de înfiinţarea Serviciului Antifaudă, Marco Secară a deținut pentru o perioadă de timp şi funcția de comisar în cadrul Gărzii Financiare Argeş. 

Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită