Web Analytics

Un fost ministru de Finanțe, la nunta unde adjunctul de la Fisc a fost socru mic. Ce VIP-uri argeșene au mai participat

de | 14.07.2019 10:38 | Actualitate

Nuntă mare și fastuoasă, aseară, în Pitești. Directorul adjunct de la Finanțe, Dorin Falcă, a fost socru mic. Aproape toți angajații Finanțelor Publice din Argeș, dar si oaspeți speciali din județ și din afara lui, precum fostul ministru și șef al ANAF, Ionuț Mișa, și Marinel Rizea, șeful Regionalei Finanțe Publice Prahova, au chefuit alături de cei aproape 700 de invitați în cele două corturi special amenajate în cadrul complexului “Happy Mariage” de lângă Auchan Găvana.
Cel puțin fostul ministru Mișa a dansat cu partenera și a arătat o formă de zile mari pe tot parcursul recitalului pe care l-a susținut cunoscuta artistă Ileana Șipoteanu. Aceasta din urmă, născută în Rucăr, la fel ca si Dorin Falcă, și stabilită în Constanța, de unde se trage și fostul ministru Mișa, a dorit să sublinieze de la microfon că a venit în primul rând cu sufletul la această nuntă, la care socru mic este fostul său coleg de bancă din școala generală de la Rucăr.

Dintre invitați, i-am remarcat pe Constantin Nicolescu, pe vicepreședintele CJ, Ion Mânzână, pe primarul de la Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, pe primarul Ionel Dulamă din Rucăr, pe actualul șef al Finanțelor Argeș, foarte tânărul Lucrețiu Tudor, dar si pe fostul director, Dumitru Braia, pe chestorul de poliție Ion Stoica, pe fostul prefect Gogu Davidescu, pe consilierul judetean si șef al PMP Argeș, Catalin Bulf, dar și mulți oameni de afaceri din rândul cărora îi amintim pe Cătălin Spătaru, Adrian Dumbravă, Ionuț Bușe, Mircea Șerban, Cătălin Nicolau și Șerban Roșulescu.

La nunta Teodorei cu alesul inimii ei, Mihai Tănase, au venit, de asemenea, șeful SRI Argeș, Marian Boncoi (muscelean, ca și socrul mic), șeful DIICOOT, Valentin Preoteasa, șeful Direcției Generale Anticorupție, Marius Mârzacu, și nu în ultimul rând, adjunctul poliției argeșene, Gabriel Gherghe.

La miezul nopții, mirii i-au invitat pe oaspeți afară, pe peluză, spre a urmări, pe un ecran uriaș, povestea iubirii lor, prezentă sub forma unei holograme si proiectată dintr-o dronă. Ca să încheiem, nunta a fost una memorabilă. Le urăm si noi mirilor: Casă de piatră!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii