Web Analytics

Update. Cine este ”directorul” de la Arpechim găsit împușcat în casă

de | 21.09.2022 22:08 | Actualitate, Home

Gheorghe Ghiță este bărbatul din comuna Uliești, județul Dâmbovița, găsit mort în casă după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare. El a fost, pe vremuri, lider sindical la Rafinăria Arpechim Pitești, și nu director la Arpechim, cum s-a vehiculat inițial în presă. Motivul sinuciderii? Se pare că a fost o depresie – ne-a declarat și un reprezentat al primăriei din localitate.

Vă reamintim că un bărbat din comuna Uliești, județul Dâmbovița, a fost găsit mort în casă după ce s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Din primele informații reiese că bărbatul era fost director ARPECHIM Piteşti și și-ar fi pus capăt zilelor în urma unei depresii.
Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit fără suflare, cu o rană în zona capului, în locuința sa din localitatea dâmbovițeană Uliești de către o femeie, care a alertat poliția. Polițiștii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, iar lângă el era o armă de vânătoare, cu care se crede că și-ar fi pus capăt zilelor.

Citește și: Proteste în Rusia după mobilizarea parțială anunțată de Putin


”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Uliești, unde, într-o cameră a unei locuinței, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului”, transmite IPJ Dâmbovița. Bărbatul era deținător legal al unei arme de vânătoare, au mai transmis polițiștii.
Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de depresie şi ar fi recurs la acest gest extrem după ce ar fi fost diagnosticat cu cancer, informează antena3.ro. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *