Web Analytics

„Forte Vita Farm” a deschis o modernă clinică medicală în Piteşti

de | 14.09.2022 13:28 | Actualitate, Economie, Home

Lanțul de farmacii „Forte Vita” a inaugurat cea mai nouă clinică de servicii medicale în Pitești, în zona centrală, pe Calea București. Joi, 8 septembrie, clinica și-a deschis porțile în acorduri de harpă, cu invitați aleși. Noua unitate are numeroase specialități medicale de care pot beneficia clienții.

Fondatorul Dan Ungureanu: „Garantul acestei clinici este lanțul de farmacii «Forte Vita»”

„Garantul acestei clinici este lanțul de farmacii «Forte Vita». În urmă cu 25 de ani, s-a deschis prima farmacie și a crescut. Ajungând la maturitate, a apărut clinica «Forte Vita». Clinica se va dezvolta pe ce am construit în 25 de ani cu aceste farmacii, unde am depus multă muncă, multă seriozitate, mult devotament, și cu bune, și cu rele. Ne-am făcut cunoscuți în Argeș. Un amănunt foarte important: Farmaciile «Forte Vita» și Clinica «Forte Vita» sunt ale noastre, ale argeșenilor. În acești 25 de ani am căpătat experiență cu aceste farmacii, iar pacienții, medicii au fost mulțumiți de colaborare și de serviciile farmaciei”, a spus Dan Ungureanu, fondatorul clinicii.

Citește și Lanţul local de farmacii Forte Vita Farm a ajuns la afaceri de aproape 15 milioane lei

La inaugurare au fost prezenți prieteni și apropiați ai fondatorilor, persoanele care au ajutat la construirea clinicii și doctorii care vor lucra aici. În total, 50 de medici din Argeș, București, Craiova și Iași vor activa la clinica «Forte Vita». „Îi asigur de tot sprijinul meu. Vom crea o echipă bună, cum am creat în Farmaciile «Forte Vita» și o să fiu alături de dânșii pentru a dezvolta această clinică”, a întărit Dan Ungureanu.
Monica Sabău va fi managerul clinicii. „Dorim ca această clinică să fie una unică pe piața argeșeană și nu numai. Suntem de aici și vrem să punem o amprentă unică, vrem să tratăm pacientul cu respect, vrem să acordăm sprijin atât emoțional, cât și sufletesc, și, mai ales, trupesc”, a spus Monica Sabău.

Pe Calea București, la nr. 2A se află noua clinică și este deschisă între 07:30-20:00, de luni până vineri și între 07:30-14:00 sâmbăta. Clinica oferă numeroase specialități medicale pentru adulți, dar și pentru copii: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie plastică, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Explorări funcționale, Gastroenterologie, Hematologie, Kinetoterapie – Masaj, Mamografie, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, O. R. L., Obstetrică și ginecologie, Ortopedie, Ozonoterapie, Pneumologie, Psihologie, Reumatologie – Recuperare, Urologie, Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Psihiatrie infantilă, Pediatrie, Analize medicale.

Citește și O nouă staţie de carburanţi în Argeş: Rompetrol Partener Mărăcineni

Citește și PRO Speranţa a inaugurat o staţie de carburanţi la Muşăteşti


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *