Foc de avertizare la Popești după ce un bărbat a ieșit cu toporul în drum

de | 8.05.2020 19:32 | Actualitate

În această după amiază, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Popești, se află pe drumul public din localitate, are asupra sa un topor și face scandal.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinței.
La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic, aruncând asupra acestora cu pietre și amenințându-i cu obiecte tăietor-înțepătoare. În urma acestor acțiuni, unul dintre polițiști a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somațiilor legale efectuate de polițiști, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și a executat un foc avertisment în plan vertical.
Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Acest articol este despre: 112,buzoeşti,foc de avertizare,ultraj

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...