Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Florin Piersic a ieșit de la ATI

Actorul Florin Piersic a fost mutat, joi, din Secția ATI a Spitalului Foișor într-un salon din Compartimentul Septic al unității medicale, anunță reprezentanții acesteia. Medicii afirmă că evoluția sa este bună, iar actorul a început deplasarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte, informează Știripesurse.

Florin Piersic a ieșit de la ATI

Citește și: Specialist oncolog din Japonia: Vaccinurile Covid sunt vinovate de explozia de Turbo-Cancere

”Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Spitalul Foișor și semnat de managerul interimar, as. univ. dr. Șerban Dragosloveanu.

„Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti”

Marele actor, în vârstă de 88 de ani, este internat de săptămâna trecută la Spitalul Foişor din Bucureşti, unde a fost şi operat. „Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu aceasta ocazie, vă dau și o veste: <sunt viu> și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis de pe patul de spital Florin Piersic, potrivit Mediafax.

Citește și: Profesorii argeşeni, membri de sindicat, au primit sume substanţiale pe card, înainte de Paşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...