Web Analytics
scris duminică, 14.07.2024

Florin Niță a dat lovitura la arabi. Portarul român va încasa aproape 5.000.000 de euro din salariu

Florin Niță a dat lovitura la arabi. Portarul român va avea un salariu uriaș și va încasa aproape cinci milioane de euro în doi ani.

Florin Niță a dat lovitura la arabi. Portarul român va încasa aproape 5.000.000 de euro din salariu

Titularul din poarta României la EURO 2024 și-a găsit rapid echipă, după despărțirea de Gaziantep. Ajuns la finalul contractului cu gruparea turcă, Florin Niță nu a dus lipsă de oferte după prestația spectaculoasă din Germania. Presa arabă a anunțat că portarul român urmează să semneze cu Al-Feiha, formație la care va avea un salariu de 2,4 milioane de euro pe sezon.

După ce s-a vehiculat că cei de la Gaziantep i-ar fi propus prelungirea contractului pentru încă două sezoane și un salariu de 800.000 de euro pe sezon, portarul român a negat zvonurile. El va ajunge, de fapt, în zona arabă acolo unde va avea un salariu fabulos pentru un jucător de 37 de ani.

Citește și: UEFA a anunțat o schimbare în regulament înainte de finala Spania – Anglia la Euro 2024

Cei de la Al-Feiha i-au făcut o ofertă fabuloasă, după prestația de la EURO 2024 și Florin Niță va încasa nu mai puțin de 2,4 miloane de euro pe sezon la gruparea care a încheiat pe locul 9 sezonul în Arabia Saudită. Este o creștere importantă pentru portarul care încasa 600.000 de euro la Gaziantep până la finalul acestui sezon. „Cu acest contract, Al-Feiha Club caută să-și întărească rândurile cu un portar cu experiență internațională, sperând să obțină rezultate pozitive în sezonul următor. Al-Feiha a preferat să nu îi reînnoiască contractul fostului său portar sârb, Vladimir Stojkovic, chiar dacă era considerat unul dintre punctele forte ale echipei sale”, a notat presa arabă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...