Web Analytics

Florin Frătică: „Administraţia nu se face stând pe margine. Am o echipă nouă şi multe proiecte pentru Bradu”

de | 20.08.2020 13:48 | Politica si Administratie

# ”Întoarcerea lui Frătică” sună ca titlul unui film de acțiune și de revanșă. Nu v-ați săturat de politică și administrație, mai ales după câte s-au întâmplat și vi s-au întâmplat în ultimii ani?
– Pentru unii politica este ceea ce pentru un microbist este fotbalul. Ceva irezistibil. Administrația este însă altceva. Nu se poate face stând pe margine, ca un spectator. Trebuie implicare și determinare, deoarece sunt satisfacții și te simți împlinit atunci când oamenii sunt mulţumiți. Dar sunt și dezamăgiri, frustrări când nu poți rezolva anumite probleme. Despre ce s-a întâmplat în ultimii ani sunt multe de spus. Cel mai greu este să-ți dovedești nevinovăția. Din fericire, eu mi-am dovedit-o. De aceea și pot candida. Însă atât eu, cât și familia mea am trecut prin multe momente dificile în ultimii ani, dar suntem puternici și împreună am trecut peste toate. Mai multe chiar nu vreau să comentez. Dumnezeu m-a ajutat, iar eu i-am iertat pe toți.
# Și totuși, ce vă motivează și mână în luptă să fiți din nou primar la Bradu?
– Deși au fost continuate, multe din proiectele mele nu s-au finalizat, iar unele nici măcar nu au început. Eu chiar am pus o cărămidă, dacă nu chiar mai multe, la noul Bradu, la modernizarea acestei comune, care nu era decât o sursă de taxe și o anexă pentru Pitești. Gândiți-vă doar cum arăta Bradu, ca infrastructură, în vremea primarilor de dinaintea lui Florin Frătică și aveți răspunsul. Ca să revin, nu mă simt împlinit, deoarece nu am terminat ce mi-am propus. Am multe idei pe care vreau să le pun în practică, am multe proiecte noi care mă determină să câștig această cursă electorală.
# Mai concret, enumerați câteva motive pentru care să-l aleagă brădenii din nou pe Florin Frătică la funcția de primar.
– Brădenii mă cunosc ! Știu că eu nu mint, nu promit ce nu pot face și caut permanent soluții. Nu vi se par acestea motive suficient de rezonabile să mă aleagă din nou?
# Cu ce echipă/garnitură veniți pe lista de Consiliu Local? Vom regăsi și figuri noi?
– Desigur. Am o echipă absolut nouă. Sunt oameni deștepți, cu care mă pot sfătui în orice moment. Sunt oameni cu idei și cu personalitate, fiecare cu proiecte personalizate și adaptate la zona din Bradu unde locuiesc. Împreună vom rezolva solicitările cetățenilor. Chiar dacă risc să par lipsit de modestie, suntem cea mai bună echipă care a condus Bradu vreodată. Și asta fiindcă și eu sunt altul, fiecare vârstă vine cu altă experiență de viață și cu alt tip de responsabilitate. Ca să vă dau doar un singur exemplu din noua mea echipă pentru Consiliul Local, îl amintesc pe domnul Marian Ilie. Este inginer de profesie și director la multinaționala Lisa Draexlmaier Pitești.
Are în responsabilitate reducerea de costuri pentru materiale DRX – global pentru 23 fabrici de producție cablaje auto. De asemenea, are în coordonare exporturi deșeuri în vederea reciclării – DRX- Est-Europa si DRX-Africa de Nord, asta însemnând 11 fabrici producție cablaje auto. Vine în echipa noastră cu un proiect foarte ambițios, de aproximativ 20 milioane euro, finanțat 100% din fonduri europene. Desigur, am și alți colegi care merită atenția brădenilor și pe care îi voi prezenta la momentul depunerii listelor.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii