Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane

Florian Coldea este consilierul pe probleme de siguranță al premierului Albaniei, Edi Rama, acuzat de trafic de arme, persoane, droguri. Toate aceste dezvăluiri au apărut în presa albaneză după ancheta explozivă făcută publică de Anca Alexandrescu în emisiunea la Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS. „Lucrurile merg și către o altă zonă, nu numai către implicații politice și către afaceri în zona guvernamentală, ci și către o zonă de MAFIE”, atrage atenția jurnalista.

Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane

Document exploziv făcut public de Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS! Ancheta declanșată la emisiunea Culisele Statului Paralel aruncă în aer Albania! Potrivit documentului, generalul negru Florian Coldea îl consiliază pe premierul Albaniei, Edi Rama, acuzat de trafic de arme, persoane, droguri. Premierul albanez, alături de consilierul său Dorian Dučka au fost implicați în dosarul unui fost șef FBI, Charles McGonigal.

Charles McGonigal este fost oficial de rang înalt în domeniul contraspionajului din FBI. Acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare și la plata unei amenzi în valoare de 40.000 de dolari, în decembrie 2023, pentru că a lucrat pentru oligarhul rus Oleg Deripaska, vizat de sancţiuni. McGonigal a anchetat un oligarh rus rival al lui Deripaska.

”Charles McGonigal a trădat încrederea pe care şi-a pus-o în el ţara sa prin folosirea poziţiei la FBI pentru a-şi pregăti viitorul în afaceri”, acuză procurorul Districtului de Sud al New Yorkului Damian Williams, citat într-un comunicat al Departamentul american al Justiţiei. El îl acuză de faptul că a ”compromis securitatea naţională prin ofeirea de servicii lui Oleg Deripaska, un magnat rus care se comportă ca un agent al lui Vladimir Putin”. ”McGonigal spera să obţină milioane de dolari din afacerile sale cu Deripaska, însă agenţi din Divizia FBI pe care a condus-o i-au dejucat strategia în doar câteva luni”, dădea asigurări Departamentul Justiţiei.

Citește și: Un politician AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motorul

Sali Berisha, fostul președinte al Albaniei: Edi Rama a folosit banii contribuabililor noștri pentru a recruta generali și agenți ai mafiei mondiale, pentru a-i folosi împotriva democrației albaneze, împotriva opoziției albaneze „Am publicat astăzi documentul cu care Edi Rama, pe lângă Dučka lui McGonigal, cu semnătura lui Agac, îl plătise pe generalul serviciilor secrete române, șeful acestora, Coldea, ca consilier extern. Și că o rețea de cocaină, una dintre cele mai puternice din lume, din Sinaloa în Mexic, a adus drogul la Tirana și de acolo a fost trimis la București și în alte țări.  Edi Rama a folosit banii contribuabililor noștri pentru a plăti McGonigal, pentru a recruta generali și agenți ai mafiei mondiale, pentru a-i folosi împotriva democrației albaneze, împotriva opoziției albaneze”, spune Sali Berisha, fostul președinte al Albaniei. (Sursa: Realitatea PLUS)

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dice nul bag Gorghiu Alina ministru justitei la puscarie osa fuga din tare

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită