Web Analytics

Flori Grigoraş a strâns bani pentru Spitalul de Pediatrie din Piteşti

de | 24.01.2019 12:58 | Actualitate

# Caţi dintre oamenii de afaceri argeşeni mai fac aşa ceva? # Acțiunea caritabală s-a desfășurat la aniversarea de 10 ani a firmei Andralex
Flori Grigoraș, cunoscuta specialistă în elaborarea proiectelor europene, s- a născut în Brăila, dar s-a îndrăgostit de Argeș, unde a lucrat timp de mai mulți ani la Consiliul Județean și unde, spune ea, a dobândit cunoștinte despre investițiile județene. După 17 ani și-a înființat, împreună cu sora sa, o afacere de succes bazată pe consultanță, scriere și implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene, denumită „Andralex Project Company”. În paralel cu activitățile de consultanță, a înființat Asociația „Eco Sim Events”, în scopul organizării de evenimente și campanii caritabile.

A absorbit 300 milioane euro în proiecte pentru România

Pe Flori Grigoraș am văzut-o luni, 14 ianuarie, când a celebrat 10 ani de Andralex printr-o acțiune caritabilă, iar banii strânși aici au fost direcționați către Spitalul de Pediatrie din Pitești. „Evenimentul caritabil de la Ramada a marcat 10 ani de activitate Andralex și 5 ani de asociație (Eco Sim Events n. red.). A fost strânsă, prin bunăvoința participanților, suma necesară sprijinirii Secției de chirurgie a Spitalului de Pediatrie. Prezenți la eveniment și la contorizarea sumei au fost și beneficiarii campaniilor noastre umanitare. Experiențele personale au contribuit la decizia luată și, chiar dacă oriunde în țară este nevoie de fonduri în sistemul medical, fiind piteșteancă, am considerat că această unitate medicală merită un suport financiar, copiii reprezentând un segment vulnerabil, care mi-a atras mereu atenția”, ne-a povestit Flori Grigoraș, pe care o vedem adesea pe Facebook, încurajând tinerii talentați sau promovând cazuri umanitare.
Andralex Project Company, afacerea de suflet a Florentinei, a împlinit 10 ani de muncă în echipă. Ce spune portofoliul acestei societăți: 300 de milioane de euro absorbiți pentru România, peste 400 de proiecte implementate cu succes, peste 80 de proiecte în Argeș, zeci de obiective de interes național reabilitate, printre care Casele Memoriale “Ion Creangă”, “Calistrat Hogaș”, Mânăstirea Sihăstria – Neamț sau Biserica “Sf. Vineri” – Pitești, investiții strategice în Pădurea Letea, în educație, cultură și sănătate.

Numele firmei „Andralex” vine de la numele copiilor săi

Florentina Grigoraș este cunoscută în lumea oamenilor de afaceri, dar și printre celebrități; a fost prezentatoare de emisiune la televizor, a inițiat campanii umanitare pentru copii bolnavi și, pe lângă toate proiectele pe care le implementează cu firma sa, este și o mamă devotată, dar și o susținătoare a baschetului argeșean, mereu prezentă la meciurile BCM U FC Argeș Pitești. De fapt, numele firmei sale, „Andralex”, a fost inspirat din numele copiilor săi, Andrada si Alexandru, ne-o spune Flori Grigoraș. Tot ea mai spune că a înființat această societate „mai întâi ca afacere de familie, apoi cu speranța dezvoltării personale și a promovării succesului în managementul proiectelor”. Am întrebat-o și despre planurile din viitorul apropiat. Consultanța rămâne prioritară pentru Florentina Grigoraș, însă o alta prinde contur. Flori Grigoraș spune că are în vedere lansarea, în curând, a unui magazin online cu vestimentație de damă.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii