Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Flashmob și alte activități sportive, la Mioveni

Activitățile organizate la Mioveni în cadrul proiectului Be Active – Săptămâna Europeană a Sportului 2023 au continuat și miercuri, 27 septembrie, cu un cros, flashmob și activități tematice.

Flashmob și alte activități sportive, la Mioveni

Un cros a avut loc de la ora 09:30 la 11:30. Traseul pentru copii: Str. Unirii – Str. 7 Septembrie – Str. Ion Pillat – Str. Radu cel Frumos. Traseul pentru adulți: Str. Unirii- 7 Septembrie – Str. Ion Pillat- Sens Giratoiru cu Str. Hanul Roșu – Str. Radu cel Frumos.

Citește și ”Urgențele” din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni au un nou medic coordonator

De la ora 11: 00, pe terenul de sport Școala Gimnazială „George Topîrceanu”, copiii au jucat Oina – sportul Național. De la ora 12:00, fotbal pe terenul de sport de la Școala Gimnazială „George Topârceanu”.

Un Flashmob (o mulțime de oameni care dansează pentru un timp scurt, în spațiu public) va avea loc de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...