Web Analytics

Fiul unui procuror s-a sinucis cu arma tatălui

de | 20.11.2022 20:05 | Actualitate, Home

Fiul unui celebru procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui său. Tânărul de 31 de ani, executor judecătoresc, ar fi premeditat totul. A mers acasă la magistrat, i-a luat arma, apoi s-a întors în apartamentul său. Înainte de nenorocire, bărbatul i-a trimis un mesaj tatălui său, în care îşi explica fapta. Vecinii au sunat la 112, după ce au auzit împușcătura. Bărbatul era căsătorit și urma să devină tată pentru a doua oară.

Citește și: Morţi fictive, mari surse de câştig! Peste 1.200 de certificate de deces falsificate!

Tânărul era încă în viaţă când a ajuns ambulanţa. Medicii l-au intubat şi l-au trimis de urgenţă la spital.  Bărbatul a murit două ore mai târziu. O decepţie sentimentală, dintr-o relaţie anterioară, l-ar fi făcut să-şi ia viaţa. Pe Youtube, bărbatul avea un playlist cu zeci de cântece de dragoste.

Citește și: Incendiu la Palatul Regal. Au fost evacuate 150 de persoane

Mama lui este judecător, iar tatăl său, Teodor Niţă, a fost dat afară de două ori din rândul magistraţilor şi reprimit. Luna trecută, a fost declarat „campion” european la Haga pentru activitatea pe linia infracțiunilor de mediu. L-a trimis in judecată pe italianul care a vrut să ridice la Năvodari un munte de deşeuri toxice, dar şi pe fostul viceprimar din Tuzla, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *