Web Analytics

Fiscul a reușit să vândă ARO- ul lui Ceaușescu! A fost confiscat de la Ovidiu Tender

de | 22.12.2019 15:22 | Actualitate

ANAF a vândut automobilul ARO, care i-a aparținut lui Ceaușescu, se arată într- un comunicat de presă transmis de instituție. Prețul de vânzare este cu mult peste cel evaluat la prima licitaţie organizată în ianuarie.

Automobilul de teren, folosit de Ceaușescu doar în vizite oficiale, este un ARO 304 culoare GRI, an de fabricație 1977. Are doar 72.400 de kilometri și este un model special, produs la fosta uzină de la Câmpulung. Automobilul a fost confiscat de ANAF de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

Suma de vânzare a fost de 189.180 de lei, aproximativ 39.600 de euro, deși a fost evaluat inițial la suma de 137.500 lei. În luna ianuarie a fost organizată prima licitație, la care nu s-a prezentat niciun ofertant. Licitația a fost reluată în data de 18 decembrie 2019. La cea de- a doua licitație au participat cinci ofertanți.

Direcţia generală executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF desfășoară periodic numeroase licitaţii, iar detaliile privind  organizarea acestora le puteţi vizualiza pe portalul A.N.A.F. și pe pagina de Facebook dedicată anunțurilor – ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.

Sursă foto: Facebook ANAF

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii