Firme din Muscel, debranşate de la apă

de | 6.10.2022 12:40 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Cinci agenți economici au fost debranșați de la rețeaua de apă la începutul acestei săptămâni! Intervenția a fost făcută de către Edilul CGA Câmpulung, prestatorul de servicii apă-canal care deservește municipiul și cinci comune învecinate.
Măsura a fost luată din cauza datoriilor pe care firmele le-au acumulat la plata facturilor către furnizorul de apă. Edilul va continua acțiunea și în cazul altor societăți cu restanțe. Deocamdată nu a fost pusă în aplicare și amenințarea debranșării cetățenilor cu datorii, care locuiesc la bloc, o asemenea măsură afectându-i și pe cei care plătesc regulat pentru consumul de apă și serviciul de canal.

Debranșarea rău-platnicilor se face din domeniul public, prin tăierea branșamentului de la rețeaua de apă, astfel evitându-se situația ajungerii la conflict cu beneficiarul care nu permite accesul celor de la Edilul la căminul de apometru.
În acest an, Edilul CGA a inițiat peste o sută de procese pentru recuperarea debitelor de la persoane fizice și juridice. La debranșare se ajunge după somare repetată, negociere directă și eșalonarea datoriilor fără succes.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Dividende la Edilul Câmpulung

Citește și Edilul CGA SA furnizează câmpulungenilor apă care îndeplinește toate standardele de calitate

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *