Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Finul lui Nuțu Cămătaru, la un pas de a fi omorât

Fiii primului campion mondial român la box au fost acuzați de tentativă de omor împotriva finului lui Nuțu Cămătaru. Aceștia au fost ridicați, marți, de procurorii Parchetului General.

Finul lui Nuțu Cămătaru, la un pas de a fi omorât

Finul lui Nuțu Cămătaru, la un pas de a fi omorât

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Fiii primului boxer român care a câștigat o centură mondială la profesioniști au fost reținuți, marți, de procurorii Parchetului General, în legătură cu o tentativă de omor comisă împotriva unuia dintre finii lui Nuțu Cămătaru, în apropierea unui restaurant din Chiajna. În urma incidentului, un bărbat a fost împușcat în picior, potrivit evz.ro. 

Marți dimineața, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, sprijiniți de trupele speciale ale Poliției Române, au efectuat percheziții la nouă adrese din București și Județul Ilfov, în cadrul anchetei deschise în urma incidentului violent din 15 ianuarie de la Chiajna.

În acea zi, liderii interlopi Alexandru Stoica, cunoscut sub numele de Aticu, Marius Alecu, poreclit Bebino, și doi apropiați ai lor au fost implicați într-un conflict survenit într-un restaurant, împotriva unei grupări rivale.

Conform informațiilor provenite din surse judiciare, la momentul plecării, cei patru bărbați s-au îndreptat spre parcarea unui supermarket din imediata apropiere, unde își parcasera mașina. În acel moment, autoturismul a fost atacat de trei indivizi care au ieșit dintr-o altă mașină, dintre care doi au început să tragă, unul folosind o pușcă, iar celălalt un pistol cu gloanțe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *