Web Analytics
scris marți, 12.12.2023

Finanțe Argeș: Ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și internațional

Conducerile A.J.F.P. Argeș și Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au prezentat membrilor Camerei de Comerț și Industrie Argeş ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și international.

Finanțe Argeș: Ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și internațional

Luni, 11 decembrie 2022, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş și Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au organizat alături de membrii Camerei de Comerț și Industrie Argeş, în sala de ședințe a CCI Argeș, o dezbatere cu tema: ”Ultimele reglementări privind activitatea de transport intern și internațional”

Citește și Mioveni: Transporta cetină de brad fără documente legale

În prezenţa și cu implicarea doamnei Georgeta Aurora Negru, şef administraţie A.J.F.P. Argeş, a doamnei Anița Neacșu, Inspector Șef Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș şi a domnului George Caval, preşedinte C.C.I. Arges, cei peste 60 de invitați, reprezentanți ai unor companii cu activitatea de transport intern și international din județul Argeș, care au fost prezenţi la întâlnire, au fost deosebit de interesaţi în legătură cu modul de punere în practică a noilor prevederi legislative, adresând întrebări şi primind clarificări din partea conducerii și reprezentanţilor A.J.F.P. Argeş și I.T.M. Argeș la toate întrebările adresate în timpul şedinţei. Au fost explicate aspecte în legătură cu regimul fiscal privind indemnizația specifică detașării transnaționale, regimul fiscal al diurnei/cheltuielilor cu masa, precum și evidențierea acestor sume în Declarația D 112. Pentru a consolida parteneriatul cu contribuabilii şi pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare a acestora, A.J.F.P. Argeş va continua explicarea noutăţilor fiscale corect şi la timp şi lămurirea diverselor probleme pe care aceştia le întâmpină

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *