Web Analytics

Finanţare pentru o creşă cu 60 de locuri la Bascov

de | 2.08.2017 17:37 | Politica si Administratie

19 stancuComuna Bascov a primit finanțare pentru proiectul privind realizarea creșei care va funcționa pe lângă actuala grădiniță.  

„Am primit o aprobare pentru proiectul de creșă, o investiție de 21 de miliarde lei vechi (2,1 mil lei). Este vorba de o creșă cu 60 de locuri, de care era mare nevoie, având în vedere că actuala grădiniță cu program prelungit are deja un grad de ocupare de  130%. Pentru că la Bascov se nasc copii!”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov.
Comuna se schimbă la față și din punct de vedere al infrastructurii. „Suntem în licitație cu modernizarea aleilor, trotuarelor și spațiilor dintre blocuri. Suntem în procedură de achiziție pentru lucrările de modernizare a sediului primăriei, proiectare și execuție. Suntem în procedură pentru lucrările de asfaltare a 5 kilometri de drum și suntem, de asemenea, în procedură de finalizare a părții de proiectare pentru  modernizarea bazei sportive”, a mai precizat edilul.
 La începutul lunii septembrie, la Bascov se va desfășura un eveniment sportiv major. „Iar în perioada 2-7 septembrie, pe raza comunei Bascov, mai precis la Star Bascov, pe cele patru terenuri de tenis va avea loc, în premieră, Campionatul European de tenis pentru persoanele cu dizabilități”, mai anunță primarul Gheorghe Stancu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii