Web Analytics

Finanțare importantă pentru proiectele comunei Recea

de | 31.08.2023 18:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pentru proiectele de eficientizare energetică a mai multor clădiri publice, mai concret două grădinițe și școala din Recea, respectiv localul fostei școli din satul Goleasca, administrația locală a depus prima cerere de plată, decontarea fiind făcută pentru întocmirea DALI și a măsurătorilor topografice. Lucrările prevăzute vor fi realizate prin achiziție directă, după cum a spus chiar primarul Doru Dragu.

De asemenea, prin PNRR, în comuna Recea vor fi înființate și două stații de încărcare a vehiculelor electrice, finanțarea fiind deja aprobată, urmând achiziția lucrărilor.

Citește și Jandarmii argeșeni vor fi alături de copii la 130 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale

Totodată, prin GAL, la care se va adăuga și o contribuție din bugetul local, va fi achiziționat un nou buldoexcavator pentru lucrări publice. Contractul de finanțare a fost semnat la AFIR, precum și cel pentru achiziție, iar utilajul urmează să fie livrat în această toamnă.

În ceea ce privește proiectul de asfaltare a unor tronsoane de drumuri locale, derulat prin Programul ”Anghel Saligny”, primarul comunei Recea informează că în viitorul apropiat se va semna contractul de finanțare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *