Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Final de interimat la Spitalul Câmpulung

S-a pierdut șirul anilor de când Spitalul Municipal Câmpulung nu a mai avut o conducere stabilită pe baza unor concursuri, o situație conformă legii din acest punct de vedere putând fi regăsită cu ceva timp înainte de pandemia de coronavirus. Dar 2024 a adus stabilitate din acest punct de vedere!

Final de interimat la Spitalul Câmpulung

Managerul unității medicale a fost stabilit la începutul acestui an, după ce a susținut de două ori concursul pe post. Prima dată s-a implicat în 2023, dar a renunțat să preia frâiele spitalului, apărând o solicitare de anulare a concursului, iar a doua oară, la început de 2024, lucrurile s-au derulat fără probleme și juristul Petrina Florea a devenit manager plin la Municipalul câmpulungean.
Comitetul director a fost completat recent cu cei trei membri care dețineau funcțiile cu caracter interimar. Adică cei trei numiți au devenit directori în urma susținerii concursurilor ce au fost organizate în vara acestui an. Și este vorba despre doctorul Cristina Mailat, ca director medical, economist Alina Zidaru, director financiar contabil, și asistent Adriana Anca, ca director de îngrijiri.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Spitalul Câmpulung își ia avocat pentru procesele cu unul dintre medici

Citește și Repriza a doua de box la Spitalul Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă...

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...