Web Analytics

Film în premieră la Cinematograful ”București”

de | 6.07.2022 18:53 | Actualitate, Cultură, Home

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler.

Filmul a avut premiera, în România, vineri, 10 iunie 2022. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Citește și Am aflat cine este angajata pentru care directoarea de la APIA Argeş, Mari Pană, a intrat în atenţia DNA. Şi de ce…

Duminică, 10 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi reproiectat filmul ”Almanah Cinema”. Regia îi aparține lui Radu Jude, în rolurile principale fiind Alexandru Dabija, Cristina Drăghici, Șerban Pavlu și Ilina Manolache. Filmele reunite în proiect sunt „Caricaturana”, „Potemkiniștii”, „Amintiri de pe Frontul de Est”, „Cele două execuții ale Mareșalului”, „A pedepsi, a supraveghea” și „Plastic semiotic”.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Filmul a avut premiera în România, vineri, 1 iulie 2022.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *