Web Analytics
scris joi, 22.12.2022

Filarmonica Piteşti lansează Scena Virtuală, o platformă online prin care va transmite concerte

Filarmonica Piteşti anunţă lansarea Scenei Virtuale, o platformă online prin care va transmite evenimentele pe care le organizează.

Filarmonica Piteşti lansează Scena Virtuală, o platformă online prin care va transmite concerte

Primul eveniment transmis în direct va fi Concertul Extraordinar de Anul Nou, pe data de 31 decembrie. Este vorba de un concert al Filarmonicii Piteşti care va începe de la ora 19,00 şi un concert simfonic extraordinar ‘Dacika’ de la ora 20,30, ambele susţinute în Piaţa Primăriei.

Citește și: „Napoleon Bonaparte – în două sute de maxime comentate”, de Mircia Chelaru

Potrivit unui comunicat al Filarmonicii Piteşti, platforma va fi la început gratuită pentru toate categoriile de public. Ulterior, doritorii vor putea alege să se aboneze pentru cel puţin o lună şi vor putea viziona toate concertele disponibile, înregistrate sau în direct.

Cei care deţin abonamente fizice vor putea activa în platformă şi abonamentul virtual, cu acces nelimitat pe perioada de valabilitate a abonamentului fizic.

‘Nu ne dorim ca platforma să se substituie venitului în sală şi credem că această variantă va fi una complementară. Vom promova platforma mai ales în rândul instituţiilor de învăţământ din judeţ şi ne propunem ca, până la finalul lunii februarie 2023, toate şcolile din judeţ să aibă posibilitatea gratuită de a viziona evenimentele noastre. Principalul ei scop este acela de awareness. De asemenea, cei care sunt deja abonaţii noştri vor putea avea şi ei acces online’, a declarat managerul Filarmonicii Piteşti, Gabriel Niţă, citat în comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...