Web Analytics
scris joi, 11.05.2023

Fii voluntar în orașul tău! Hai să curățăm Piteștiul, pe 20 și 27 mai!

Primăria Pitești dă startul unei campanii de curățenie în oraș, la care îi invită pe toți cei care doresc să se implice!

Fii voluntar în orașul tău! Hai să curățăm Piteștiul, pe 20 și 27 mai!

Acțiunile de ecologizare au fost programate în zilele de 20 și 27 mai, între orele 9:00 – 12:00, după cum urmează: sâmbătă, 20 mai – Pădurea Trivale, zona Turcești, zona Balotești-Zamfirești; sâmbătă, 27 mai: podul peste Râul Doamnei, podul peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și autostrada București – Pitești.

Citește și: Inedit! Festival internaţional de „Literatură în stradă”, la Piteşti

Studenți de la Universitatea din Pitești și Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, liceeni, Asociația „Azi elevi, mâine lideri” s-au alăturat, deja, municipalității, ca voluntari în aceste acțiuni.

Cei care vor să se înscrie în această activitate de voluntariat o pot face prin e-mail transmis pe adresa comunicare@primariapitesti.ro sau folosind codul QR de pe afiș, până la data de 18 mai, după cum transmite Primărie.

Participanții vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste cu logo-ul proiectului, apă și o gustare, potrivit sursei citate.

Proiectul face parte din campania „Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *