Web Analytics
scris joi, 29.08.2024

Fii parte din echipa arhanghelilor la festivalul din Topoloveni!

Devino voluntar Archangels Fest 2024! Acesta este îndemnul organizatorilor pentru cei care vor să se implice în buna desfășurare a festivalului de la Topoloveni. Perioada de voluntariat începe pe 5 și se termină pe 8 septembrie.

Fii parte din echipa arhanghelilor la festivalul din Topoloveni!

Numărul voluntarilor este limitat, iar tinerii din Topoloveni sau împrejurimi au prioritate în ocuparea unui loc. Pentru mai multe detalii despre înscriere, accesați pagina de Facebook Archangels MC Romania.
Archangels Fest începe vineri, 6 septembrie, pe Aerodronul din Topoloveni, cu o seară dedicată trupelor care aduc un tribut marilor nume din peisajul rock și cu un omagiu față de Nicu Covaci, recent plecat la ceruri. Astfel, de la ora 18 vor urca pe scenă Nuanțe, My Queen by Dan Helciug (Queen), The RO/CK (AC/DC), BLACK Metallica (trupă care revine în România, invitată special din Serbia) și PHOENIX Transsylvania, trupa alături de care Nicu Covaci a cântat până la ultimul său concert.

Sâmbătă, la ora 15, pornește parada motoarelor! La concursurile cu premii se face înscrierea de la 15:20. Există și o tombolă la care beneficiază de participare doar abonamentele full acces (indiferent de perioada în care sunt cumpărate), premiul cel mare fiind o motocicletă. Duminică, de la ora 18 vor cânta Condorii Negri, Altar, Trooper și VUNK (pentru prima dată pe Aerodromul din Topoloveni).
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua AmBilet, dar și de la fața locului, la tarifele din categoria „Acces normal”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș. „Jurnalul de Argeș” și Rock FM sunt parteneri media.

Citește și IN MEMORIAM NICU COVACI la Archangels Fest 2024!

Citește și În ce limbă vorbeau piteştenii acum 100 de ani?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...