Web Analytics

Fetiță de 4 ani rănită într-un accident pe varianta Prundu-Craiovei

de | 4.07.2020 22:22 | Actualitate

Accident pe varianta Prundu-Craiovei în această seară.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe str. Basarabiei, în sensul dinspre Prundu spre Craiovei, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din Pitești, apoi cu al doilea autoturism, care se deplasa tot din sens opus, care era condus de un bărbat de 37 de ani, din Pitești.
În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism (suspiciune fractura tibie), a pasagerei dreapta față, femeie de 28 de ani, din Bogați (suspiciune fractura claviculă), iar din al doilea autoturism, conducătorul autoturismului, (bărbatul de 37 de ani, din Pitești, posibil rănit ușor), și a unei minore de 4 ani.
Conducătorii autoturismelor implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.Sursa foto: Info trafic Pitești

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu drumurile-s de vina, ci creierele nauce / habauce !

Ultimele articole