Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Fetiță de 4 ani, din Mioveni, în comă după ce a căzut de la etaj. Este pentru a doua oară în ultimii 3 ani

O fetiță de 4 ani din localitatea Mioveni, județul Argeș, este în comă la Spitalul Județean din Pitești, după ce a căzut de la geamul locuinței aflată la etajul 2. Micuța a mai fost protagonista unui incident similar în urmă cu aproximativ trei ani. De altfel, ea încă făcea terapie pentru a-și reveni de pe urma acelui incident.

Fetiță de 4 ani, din Mioveni, în comă după ce a căzut de la etaj. Este pentru a doua oară în ultimii 3 ani

Citește și: Sechestru pe averea lui Nicola Inquieto şi a lui Nicolae Diaconu. Procesul tânărului mort pe şantierul din Găvana se apropie de final

Fetița era acasă cu mama ei, care nu-și explică evenimentul mai ales că pusese la ferestre un sistem  de blocare după un incident similar în anul 2021, scrie stirileprotv.ro. Copila s-a lovit de asfalt și starea ei este critică. În urmă cu 3 ani, fetița a căzut de la aceeași fereastră peste un aparat de aer condiționat aflat la etajul 1, apoi pe ciment.. Atunci, copila a fost transportată cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din București. De această dată, copilul se află în spital, în comă, unde este supusă unor investigații medicale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *