Web Analytics
scris vineri, 17.05.2024

Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești, spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

Pitești Fest 2024 a început deja, printre manifestările diverse desfășurate în cadrul sărbătorii orașului numărându-se și evenimentul ce reunește pasionați de șah din întreaga țară și maeștri internaționali: Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești.

Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești, spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

Pe lângă turneul internațional de șah rapid plus blitz găzduit de Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”, festivalul include trei evenimente-spectacol, oferite publicului în Piața Primăriei Pitești: două simultane de șah și noutatea ediției acestui an – chess-boxing, o premieră pentru România!

Citește și Stâlpeni: Rula cu 135 km/h. S-a ales cu amendă și permis suspendat pentru 120 de zile

Astăzi, 17 mai, între orele 12:00 și 15:00, s-au desfășurat cele trei evenimente inedite, spre deliciul iubitorilor sportului minții: un prim simultan de șah, susținut de Maestrul Internațional Manea Alexandru, urmat de cel susținut de Maestrul Internațional Baratoși Daniel, seria încheindu-se cu sesiunea de chess-boxing, performată de Maestrul Internațional Alexandru Manea.

Evenimentul este organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești și coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu, parteneri fiind: Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și S.C. ”Ideal Board Games” & Beautiful Company – Bright Solution.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...