Festival culinar româno-polonez la Muzeul Golești

de | 7.05.2022 16:02 | Actualitate, Cultura, Home

Astăzi s-au încins tuciurile la Muzeul Golești, destinație preferată a argeșenilor, și nu doar a lor, pentru petrecerea timpului liber. Și asta pentru că, în acest weekend, Muzeul Goleşti a organizat un eveniment inedit, “Bătălia tuciurilor”. Adică demonstraţii culinare organizate împreună cu Institul Cultural Polonez.

Tocaniţa muntească şi Bigos-ul polonez sunt la mare căutare în aceste două zile. În timp ce bucătarii români şi cei polonezi îşi arată măiestria, atmosfera este întreţinută de copii talentați care au pregătit un concert instrumental.

Citește și Copiii au luat cu asalt Muzeul Golești

Pe tot parcursul celor două zile se desfăşoară şi ateliere de creaţie, echitaţie şi tiroliană. Pe 7 şi 8 mai 2022, deci, toate drumurile duc la Muzeul Goleşti.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed