Web Analytics

Femeile ușoare de la marginea Piteștiului, amendate de polițiști

de | 4.08.2022 14:51 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni au desfășurat, miercuri, 3 august, mai multe acțiuni pentru asigurarea ordinii și siguranței publice. Astfel, în cadrul acțiunilor, au fost legitimate 45 de persoane, au fost controlați 9 paznici și au fost verificate 15 autoturisme. 

Dintre acestea, șase femei care practicau prostituția la marginea Piteștiului și alte trei care închiriau locații în regim hotelier pentru întreținerea relațiilor sexuale au fost amendate.

Citește și: Opt firme din Argeş, în topul exploatării lemnului

„Polițiștii au depistat șase femei, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, care practicau prostituția stradală. Acestea au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.

De asemenea, au fost identificate trei femei, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale, prin intermediul anunțurilor online, în locații închiriate.

Cele trei femei, dar și persoanele, care au închiriat locațiile în regim hotelier, au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *