Web Analytics
scris marți, 12.12.2023

Femeie moartă în incendiu la Căteasca

Femeie  moartă în incendiu la Căteasca

Luni, 11 decembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați,prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta la un imobil din comuna Căteasca, sat Cireșu.

Citește și Protest al sindicaliștilor TESA la Ministerul Sănătății

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Din imobilul în cauză a fost evacuată o femeie de 73 de ani, care nu prezenta arsuri vizibile, dar se afla în stop cardio-respirator.


Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar fără rezultat, femeia fiind declarată decedată.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *