Web Analytics

FCU Craiova 1948 – FC Argeș 2-1. Piteștenii rămân pe loc direct retrogradabil înaintea ultimei etape

de | 14.05.2023 20:32 | Actualitate, Home, Sport

FCU Craiova a învins-o pe FC Argeș, 2-1, în penultima rundă a campionatului. În aceste condiții, piteștenii au nevoie de o victorie contra Petrolului, în ultimul meci, și să spere că Chindia Târgoviște nu va câștiga cu FC Voluntari.

Citește și: Accident urât la Bascov. Femeie rănită

Au marcat: Chițu, în min 13 și 31 și Zebic (min 59). În clasament, FC Argeș este pe penultima poziție a play-out-ului, cu 21 de puncte, astfel că formația din Trivale ar putea retrograda direct la finalul sezonului. De cealaltă parte, U Craiova 1948 este lider în play-out, cu 35 de puncte.

Piteștenii primesc prima lovitură în primul sfert de oră al partidei. În min.13, oltenii deschid scorul, Chițu primește o pasă de la Bauza, pătrunde în careu, trage la poartă și trimite în plasă. Același Chițu mărește distanța, în min.31: Ganea îi pasează lui Chițu, acesta pătrunde în careu și trimite în plasă cu un șut încolțul lung. Alb-violeții reușesc să reducă din diferență în repriza secundă, dar doar atât.. În min.58, scorul devine 2-1: Calcan execută o lovitură de colț, iar Zebic trimite cu capul în plasă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Trebuie să fii nebun sa ai pretentia sa bati la Craiova când nu ai fost in stare sa câștigi meciul cu UTA! Dacă suporterul nr. 1 al Argeșului este bărbat, să iasă public să recunoască că a greșit flagrant cu aducerea unei cazaturi de antrenor cu nume de croitor! Dacă nu sa isi declare macar genul! Bătaie de joc, nu ai treabă cu fenomenul, dar te pricepi. Cat tip mizeria de politica vă interfera cu sportul, astea vor fi rezultatele!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *