Web Analytics
scris luni, 06.03.2023

FC Voluntari – FC Argeș 0-0. Piteștenii, pe locul 15, retrogradabil

FC Voluntari – FC Argeș au remizat, scor 0-0, în etapa 29 din Superliga, sezonul 2022 – 2023, iar formația din Pitești a ajuns la 13 meciuri fără victorie în campionat.

FC Voluntari – FC Argeș 0-0. Piteștenii, pe locul 15, retrogradabil

Citește și: Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, achitat în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină

La Voluntari, în fața a 307 fani, FC Argeș a avut prima șansă. Garita a tras dintr-un unghi închis, direct în pieptul lui Mihai Popa. Gazdele ar fi putut deschide scorul în minutul 18, prin Nemec. Atacantul a fost faultat de Jobello în careu și a primit penalty de la Istvan Kovacs. Tot el a luat mingea și a executat. A tras mult peste poarta lui Straton, care plecase în colțul greșit. Ritmul a crescut ușor în repriza a doua, însă fără ocazii mari la cele două porți. Singura acțiune mai periculoasă a venit în minutul 61, când Geanni Crețu a tras tare spre poartă, mingea l-a lovit pe Garita și s-a dus alături. FC Argeș chiar a fost aproape să piardă la ultima fază, dar Straton a intervenit bine, la o minge care a venit pe direcția lui.

Citește și: Argeșean dispărut! Poliția face căutări

Deranjați de jocul echipei lor, suporterii lui FC Argeș prezenți la meci au răbufnit pe final. „Demisia! Jucați fotbal”, au strigat aceștia. FC Argeș a luat un punct, dar a rămas pe locul 15, retrogradabil. FC Voluntari este pe 9.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. La ce joacă FC ARGEȘ, ar trebui sa fie pe ultimul loc, nu pe penultimul! Nimic, zero pe linie! Jucători blazați! Jocul Mioveniului arată mult mai bine. E ciudat ca dl. Gentea tace malc, când l-a prezentat pe Croitoru prevestea un joc plăcut ochiului. Croitoru nu poate nici la Bascov, ce vorbim de Superliga. A fost adus aici, retrogradeaza și pleacă. Management varză!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită