Web Analytics
scris vineri, 10.03.2023

FC Botoșani – CS Mioveni, vineri, în ultima etapă a sezonului regular

CS Mioveni joacă în deplasare cu FC Botoșani, în ultima etapă din sezonul regular, azi, de la ora 17:30. Echipa gazdă este pe locul 12, cu 31 de puncte (golaveraj 28-43), iar oaspeții sunt pe ultimul loc în clasament, cu 21 de puncte (golaveraj 22-44).

FC Botoșani – CS Mioveni, vineri, în ultima etapă a sezonului regular

Citește și: Călugărul-amant Cristi Călin prins la cerșit. Banii urmau să fie trimiși unui preot din Argeș, a motivat el


CS Mioveni a obținut o nouă victorie, după înfrângerile cu U Craiova (1-2) și cu FC Voluntari (0-3). Formația pregătită de Nicolae Dică a trecut cu 2-0 de Chindia Târgoviște în etapa precedentă, grație golurilor marcate de Bogdan Rusu și de Mihai Lixandru. Astfel, echipa din Mioveni s-a apropiat la șase puncte de locul 14, care îi salvează de la retrogradarea directă. Înjumătățite, sunt numai trei puncte, ceea ce este o performanță extraordinară, având în vedere că, la un moment dat, „galben-verzii” erau ca și căzuți în Liga a 2-a. „Vom juca cu o echipă ofensivă, care face un pressing agresiv şi consider că ne aşteaptă o confruntare extrem de dificilă”, a declarat Dică, în conferința de presă care a precedat întâlnirea cu FC Botoșani.

Citește și: ASF ia în calcul plafonarea preţurilor la RCA


FC Botoșani are un sezon sub așteptări. În ultimele trei partide disputate pe teren propriu de echipa antrenată de Flavius Stoican s-au marcat minim două goluri. În etapa precedentă, botoșănenii au pierdut în fața Rapidului (1-2), din cauza neatenției din ultimele secvențe ale întâlnirii. „Avem nevoie de un loc cât mai sus în clasament pentru a aborda cu încredere play-out-ul care se anunță extrem de delicat. CS Mioveni a pus probleme și echipelor cu nume. Noi suntem montați, dar sper să avem și șansă”, a spus Stoican, care a antrenat-o pe CS Mioveni în acest sezon. La rândul său, finanțatorul Valeriu Iftime a considerat că „mai rău ca acum nu am fost niciodată”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *