Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

FC Bihor – FC Argeș 1-0. Piteștenii, eliminați din Cupa României de o echipă de Liga 3

FC Argeş a fost eliminată din Cupa României la fotbal, după ce a pierdut la Oradea, cu FC Bihor, o echipă de Liga 3, cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat în min. 52. Stan deschide scorul pentru gazde și totodată victoria.

FC Bihor – FC Argeș 1-0. Piteștenii, eliminați din Cupa României de o echipă de Liga 3

Citește și: Comunicat: ”Poziția oficială a FC Argeș este de nu mai colabora cu Nicolae Dică din poziția de antrenor”


Prima mare ocazie a aparținut orădenilor, în min 22. După o incursiune în dreapta, Chitaș e servit în centrul careului, însă de acolo reia slab cu latul, moale, pe lângă poartă, în stânga, deși era într-o poziție ideală. În min 27, Farcaș irosește și el o situație mare de a înscrie. Argeșul, de nerecunoscut și la Oradea. O ocazie pentru argeșeni este în min 38 Buhăcianu scapă spre poartă, îl driblează în fața careului pe Pînzariu, ieșit la întâmpinare, încearcă să se repieze și să șuteze spre parta goală, însă Călin Jurj îl deposedează din spate în careu și trimite în corner, în dreapta. Ocazie colosală ratată de Buhăcianu, care protestează că nu i s-a dat penalty, fiindcă a fost atins din spate de adversar după ce acesta a lovit mai întâi mingea. Decizie corectă a arbitrului, iar atacantul Argeșului este supărat foc. În repriza secundă, orădenii mai au câteva ocazii, însă meciul se termină 1-0.
FC Bihor câștigă cu 1-0 în fața divizionarei secunde FC Argeș și produce prima surpriză a Play-off-ului.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Un club de amatori,în frunte cu primarul Sens Unic și SEMAFOR CU BUTON,un vidanjor,un gunoier,si un”specialist in a distruge cluburi”(Stanciu).Pana nu vor veni profesioniști la acest club,nu se va face nimc.Escroci,precum Tudose trebuiesc indepartati.Pana atunci,o scurtă vizita a DNA,la primărie și club,nu ar strica, prea e dezmat cu banii publici.ALLLLLOOOO,DNAAA,SE AUDEEEEE!!???

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *