Web Analytics
scris sâmbătă, 06.04.2024

FC Argeș, victorie la scor cu Ceahlăul

​FC Argeș a reușit scorul zilei contra celor de la Ceahlăul, piteștenii impunându-se cu 4-1 într-un meci contând pentru etapa a doua din play-out-ul Ligii 2 la fotbal.

FC Argeș, victorie la scor cu Ceahlăul

Citește și: Şase elevi români au luat aurul la un concurs NASA. Proiectul lor: o seră de soia pe Marte

Cum s-a marcat: min.35: 1-0! Centrare de pe stânga, defensiva nemțenilor nu reușește să respingă balonul, iar Petrișor Petrescu trimite în plasă din fața porții! Min.52: 2-0! Borța repune de la margine, mingea îl sare pe un funșdaș moldovean, ajunge la Buhăcianu, care trage cu sete și trimite în plasă! Min.55: 2-1! Cortelezzi reduce din diferență cu un șut din interiorul careului! Min.60: 3-1! Petrișor Petrescu execută o lovitură de colț, Balaur reia cu capul, balonul lovește transversala și depășește linia porții, iar centralul validează golul și arată centrul terenului! Min.80: 4-1! Adelin Mircea centrează în careu, iar Orozco trimite cu capul în plasă!

Citește și: Gimnast torturat de colegi în timpul cantonamentului

FC Argeș se impune, la Mioveni, cu 4-1, ajunge la 27 de puncte și urcă pe locul 4 al play-out-ului. Piteștenii se distanțează la 13 puncte de Unirea Dej, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *